Справу регіонала Єфремова передадуть суду у Києві

115527

Розгляд справи екс-голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, якого обвинувачують у вчиненні державної зради, перенесли у Київ.

Про це інформує УП.

«Апеляційну скаргу з приводу строків тримання під вартою Єфремова буде розглядати Київський апеляційний суд. Таке рішення сьогодні виніс Касаційний кримінальний суд у складі Верховного суду», – повідомили у ВСУ.

«19 червня Єфремову продовжили термін тримання під вартою до 17 серпня. Напередодні Конституційний суд скасував норму, за якою було не можливо оскаржувати продовження тримання під вартою, якщо справа знаходиться у суді. Звичайно, ми одразу цим скористалися і направили скаргу до Луганського апеляційного суду», – сказав адвокат Єфремова Євген Солодко.

Він зазначив, що сталося так, що у них просто не вистачає суддів. Тому Луганський апеляційний суд направив подання до Верховного суду з проханням визначити інший апеляційний суд в країні, який буде розглядати нашу апеляційну справу. Визначили, що буде розглядати Київський апеляційний суд.

«Коли це буде – невідомо. Треба певний час. Я думаю, ми будемо прохати  застосувати відеоконференцзв’язок, бо навіщо його (Єфремова, – ред.) етапувати по такій спеці. Ми в апеляції написали, що оскаржуємо продовження і кажемо про те, що це політична справа, з самого початку надумана. Вважаємо, що жоден запобіжний захід до Єфремова не повинен застосуватися», – сказав Солодко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: