Що задекларував новий голова Львівської ОДА Маркіян Мальський

IMG_5844

Новий очільник Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський задекларував 4,3 мільйона гривень доходів за 2018 рік.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб.

Судячи із декларації Мальського, у 2018 році юрист заробив 3,8 мільйона гривень. Дохід його дружини склав 4,6 мільйона гривень доходів, з яких основна сума — дохід від підприємництва. Також Андріана Мальська заробила 101 тисячу гривень, працюючи у Львівському медичному університеті.

Читайте також: Мій стіл до заяв на звільнення готовий, але не спішіть, — Мальський 

Дружна Мальського також володіє цінними паперами ТОВ «Провесінь Агроінвест» на 3,8 мільйона гривень. Маркіян Мальський задекларував 232,2 тисячі гривеньна банківському рахунку, 56,4 тисячі доларів, 32,3 тисячі євро та 42,7 тисячі злотих готівкою. Андріана Мальська задекларувала 33,1 тисячі доларів готівки.

У спільній власності у них є дві квартири у Львові. Мальський особисто володіє ще трьома квартирами у Львові та 20% квартири батьків. У дружини — земельна ділянка 1200 квадратних метрів у селі Підгородці Сколівського району та 25% квартири у Львові.

Читайте також: Зеленський у Львові офіційно представив нового очільника області (фото) 

У Маркіяна Мальського є автомобіль Audi Q7, куплений в 2018 році за 384 тисячі гривень, та право користування службовим автомобілем Mercedes GL550 2007 року випуску консульства Австрії у Львові.

Маркіян Мальський є членом 10 громадських організацій, серед яких ГО «Клуб ділових людей Львова», ГО «Львівський професійний альянс», «Торгово-промислова плата України» тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: