Секретар Бориспільської міськради, який агітував за Зеленського, подасть на нього до суду

18
Фото з відритих джерел.

Секретар Бориспільської міськради Ярослав Годунок заявив, що має намір подати до суду на президента Володимира Зеленського за наклеп і образи на свою адресу під час робочої наради.

Про це інформує НВ.

«Я завтра зберу прес-конференцію і подам на нього до суду. Буду вимагати вибачень за цю ситуацію і компенсації за моральну шкоду. Він вів себе як якийсь гопник», — сказав секретар міськради.

За словами Годунка, заяви Зеленського про те, що він займався розбоєм, не відповідають дійсності.

«Ніякого розбою не було, я держслужбовець. Він прочитав в інтернеті якусь дурницю. Він сам сказав, що знайшов щось в інтернеті і там про мене щось пишуть. Так що, мені знайти в інтернеті, що там на нього пишуть, як він по роялю яйцями б'є або там, де він на наркомана схожий або бухий», — зазначив чиновник.

У зв’язку з цим він назвав поведінку президента «хамсьою».

«Якийсь хам виганяє людину, яку обрали люди. Я взагалі у шоці. Все почалося з того, що я почав задавати питання і просити допомоги президента у будівництві лікарні, розповідаючи про корупцію у райадміністрації. І замість того, щоб райадміністрацію вигнати за те, що вони відмивають гроші, чомусь вигнали мене», — додав Годунок.

При цьому варто зазначити, що під час президентських виборів він агітував саме за Зеленського, заявляючи, що під його керівництвом Україна стане «процвітаючою».

Раніше повідомлялося, що Зеленський під час зустрічі з керівниками Київської області вигнав секретаря міськради Борисполя Ярослава Годунка, заявивши про його судимість.

Крім того, коли охорона президента силою вивела чиновника із зали, глава держави сказав, що зателефонує з цього приводу своєму другу Івану Баканову, якого він призначив керівником СБУ, що було чітко чути через увімкнені мікрофони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: