Водієві українського автобуса, котрий здійснив ДТП в Польщі, висунули звинувачення

0c5feaf7-1dc6-4701-814b-fa1595b8f276

Автобус з українською реєстрацією, який їхав у напрямку Вроцлава, і яким подорожувало 37 пасажирів, включаючи одну дитину, з невідомих причин з’їхав з дороги і впав у канаву, а потім перекинувся.

У Польщі висунули звинувачення водієві українського автобуса, який потрапив у аварію 7 липня на трасі А4 поблизу міста Бжеґ, що в Опольському воєводстві, повідомляє «Польське радіо».

50-річного водія Миколу Б. звинуватили у ненавмисному спричиненні ДТП. Чоловік нібито зізнався, що заснув за кермом, унаслідок чого транспортний засіб з’їхав у кювет.

Автобусом їхали 35 українців і два водії. Миколу також звинувачують у завданні тілесних ушкоджень 13 пасажирам.

«Без причини він з’їхав з дороги у кювет. Унаслідок цієї аварії травм зазнали тринадцятеро пасажирів, всі вони є громадянами України, зокрема один зазнав травм, що кваліфікуються як тяжкі. Підозрюваний визнав свою вину у зв’язку з висунутими йому звинуваченнями. Він відмовився давати пояснення, але відповідав на запитання, які йому ставив прокурор. За попередніми результатами слідства, причиною ДТП був сон», - каже речник опольської прокуратури Станіслав Бар.

«Найвірогідніше, ми передамо справу українським правоохоронним органам», - зазначив Станіслав Бар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: