Всесвітня Універсіада: в Неаполі сьогодні розіграють 23 комплекти медалей

016d47281518e44f143ab1df7705b149__1440x
фото з вільного джерела

На XXX Всесвітній літній Універсіаді-2019, що триває на спортивних аренах італійського Неаполя, сьогодні, 10 липня, буде розіграно 23 комплекти нагород у п’яти видах спорту.

Про це повідомляє Zik.

У сьомий медальний день ювілейних Всесвітніх студентських Ігор-2019 визначаться переможці та призери у баскетболі, тхеквондо, легкій атлетиці, настільному тенісі та плаванні.

Окрім того, кваліфікаційні змагання продовжать представники волейболу, водного поло, футболу, вітрильного спорту, стрільби з лука та тенісу.

Загалом у ХХХ Всесвітній літній Універсіаді-2019 візьмуть участь 8 000 спортсменів зі 170-ти країн планети, які до 14 липня розіграють 220 комплектів медалей у 18 видах спорту. Студентську збірну України в Неаполі представляють 177 спортсменів, які змагаються у баскетболі, волейболі, спортивній гімнастиці, художній гімнастиці, дзюдо, легкій атлетиці, плаванні, стрибках у воду, стрільбі з лука, тенісі, тхеквондо, фехтуванні та футболі.

За шість днів змагань у Неаполі нагороди завоювали спортсмени 48 країн, 27 з яких мають у своєму активі бодай одну золоту медаль. В активі збірної України наразі чотири нагороди і 17-е місце у загальнокомандному медальному заліку серед 170 країн-учасниць.

Нагадаємо, у турнірі з дзюдо Ганна Антикало у четвер, 4 липня, посіла третє місце. А вчора, 9 липня, «синьо-жовта» скарбничка після чотириденної «засухи» поповнилася трьома нагородами: бронзову медаль завоював тхеквондист Денис Вороновський, легкоатлет Сергій Регеда здобув «срібло» у метанні молота, а ще одна представниця Королеви спорту Марина Бех-Романчук виграла змагання в стрибках у довжину.

Варто згадати й те , що на минулій, ХХІХ Всесвітній літній Універсіаді, яку 2017 року приймала столиця Тайваню Тайбей, українські спортсмени здобули загалом 36 нагород (12 золотих, 11 срібних, 13 бронзових) і посіли шосте місце у загальнокомандного медальному заліку серед 142 країн-учасниць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: