Львів’ян вчитимуть спілкуватися і знаходити друзів

6cc7cc04d059df05b77ad2ec81a0bc6e335c91da
Фото ілюстративне.

Ініціативні львів’яни об’єдналися, щоб оживити культуру спілкування та допомогти мешканцям нашого міста різного віку знаходити друзів.  

У рамках проекту MEETING POINT вони створили у Львові точки зустрічей людей за інтересами та щотижня організовуватимуть для них цікаве дозвілля.

«У наш час існує безліч засобів, форм та способів спілкування, велика частина з яких пов’язана з сучасними технічними можливостями. Але конкретних точок, де люди, яких об`єднують спільні інтереси, змогли б зустрітись, обмаль! Тому ми створили соціальний, некомерційний, аполітичний проект MEETING POINT», – зазначають організатори.

За словами Іванни Кошової, співорганізатора проекту, наразі локацій для зустрічей буде 5, проте згодом проект буде розширюватись.

«Ми хочемо трохи відірвати людей з режиму «онлайн» у живе середовище і спілкування. Наразі ми створили 5 локацій, які об’єднуватимуть за інтересами різні групи людей: молодих мам у декреті, дизайнерів і творчих людей, пенсіонерів, любителів сучасного танцю, а також людей, які прагнуть створити гармонійні стосунки, – каже вона. – Точка зустрічі для людей, які прагнуть нових знайомств, буде на площі біля закладу «Місько Пструг». На першу зустріч ми запросили львівського блогера Ореста Зуба, який розповість про свій досвід подорожей та нетворкінгу. Точка для мам буде у Парку культури, біля будиночку мами і дитини. Для них будемо проводити тренінги, навчання, запрошуватимемо цікавих спікерів. Для пенсіонерів зустрічі будуть проходити у бібліотеці на вул Руській. Для них також плануємо інтерактиви, курси театральної майстерності. Танцівники зустрічатимуться на площі біля пам’ятника Франка, а дизайнери – у «МолодоЗелено».  На усіх точках нами будуть встановлені правила знайомств, щоб люди не думали, як підійти, не соромились, були відкритими».

Формат проекту простий – щотижня на кожній з 5-ти локацій будуть проходити зустрічі. Про місце та час збору організатори повідомлятимуть на своїй фейсбук сторінці Meeting Point.

А вже у цю неділю, о 14.00, всіх охочих запрошують на відкриття проекту у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Подія відбудеться біля центрального входу на галявині відкритого кінотеатру. Організатори разом з запрошеними спікерами презентуватимуть проект в цілому, а також кожну з перших п’яти точок для спілкування. Ведучою заходу буде Олеся Кушнір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: