Швидкісний потяг Київ — Львів зіткнувся з автомобілем на переїзді

2362165
фото ілюстративне

Вчора , поїзд Інтерсіті + №743 зіткнувся з легковим автомобілем на залізничному переїзді в Житомирській області.

Поїзд Інтерсіті Київ-Львів потрапив в аварію на переїзді перегону Вершниця - Новоград-Волинський, постраждалий водій автомобіля госпіталізований, повідомляє Корреспондент.net.

Через ДТП, яка сталася з вини водія автомобіля, в дорозі затримується поїзд Інтерсіті + № 743 Київ - Львів. Випадок стався сьогодні близько 20:00 на переїзді перегону Вершниця - Новоград-Волинський.

Відзначається, що попри справно працюючу світлову та звукову сигналізацію, що забороняє рух автотранспорту, водій авто виїхав на переїзд і скоїв зіткнення з поїздом.

«В результаті інциденту пасажири і бригада поїзда не постраждали. Водія машини забрала швидка допомога», - підкреслили в прес-службі Укрзалізниці.

Поїзд отримав пошкодження, через які він не зміг продовжити рух маршрутом. З Києва був відправлений аналогічний, який забрав пасажирів. Прибуття поїзда до Львова затримається на три години.

Нагадаємо, що в кінці травня швидкісний поїзд Інтерсіті зламався в Дніпропетровській області на шляху з Дніпра до Києва. У січні в Черкаській області через снігові замети застряг поїзд Інтерсіті, який прямував з Києва в Запоріжжя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: