Львів’янин здобув золоту медаль на чемпіонаті України з вільної боротьби

чу-боротьба-820x510
Фото: НОК. Львів.

Загалом львівські борці здобули на першості України 11 медалей.

Про це повідомили у Львівському обласному відділенні НОК.

В Івано-Франківську відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків та чемпіонат України серед жінок віком до 23 років. Представники львівської школи боротьби відзначились здобуттям медалей усіх ґатунків та змогли завоювати перепустки на чемпіонат світу.

«Чемпіоном України серед чоловіків став Олексій Доманицький у ваговій категорії до 86 кілограмів. Разом із золотою медаллю Олексій як переможець здобув путівку на чемпіонат світу, який відбудеться в Нур-Султані, Казахстан 14-22 вересня. Чемпіонат світу буде ліцензійним – на ньому, крім медалей, розіграють путівки на Олімпійські ігри-2020. Бронзову нагороду у змаганнях чоловіків виборов Євген Дубовий (вагова категорія до 74 кілограмів)», – поінформували в обласному відділенні НОК.

Серед жінок до 23 років одразу троє львів’янок у різних вагових категоріях стали чемпіонками України і, відповідно, отримали ліцензії на світову першість. Це Христина-Зоряна Демко (55 кілограмів ), Ангеліна Лисак (59 кілограмів ) та Анастасія Шустова (76 кілограмів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: