У Львові змінили правила прийому дітей у садочки

dsc5092-b4077abe6cc32ce72e1a7b86d4b40b65

Виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до Положення та правил про порядок набору, обліку та забезпечення прозорості у зарахуванні дітей до закладів дошкільної освіти, передає кореспондент Дивись.info.

Як пояснила начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик, положення почало працювати цього року, але були виявлені певні недоліки, які потрібно виправити до вересня, коли батьки почнуть реєструвати дітей.

Згідно із затвердженими змінами, батьки при зарахуванні дитину у заклад дошкільної освіти повинні, окрім медичної довідки, принести довідку про проведення щеплення. Також при реєстрації дитини до садочка батьки дітей які належать до пільгових категорій, мають надати витяг з реєстру. Крім цього, є категорії пільговиків, які не внесені до реєстру, переважно діти військовослужбовців та діти учасників АТО. Їхні батьки повинні надати посвідку, що мають пільгу.  Також батьки матимуть можливість подавати документи на зарахування дитини онлайн. У садочок приходити не потрібно, лише до 1 вересня потрібно занести оригінали медичної довідки та довідки про щеплення.

Батьки, які вже зареєстрували свою дитину у конкретний садочок і подали документи, але вирішили, що їм цей садочок не підходить, можуть прийти в ЦНАП, написати заяву на скасування попередньої реєстрації і таким чином ще раз зареєструвати свою дитину. Також батьки мають можливість коригувати пріоритетність зарахування дітей до садочків до 10 травня того року, в якому вона повинна йти до закладу дошкільної освіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: