«Слуга народу» має 3-4 кандидати на пост прем’єра, Тимошенко не розглядають

kabmin

Президентська партія «Слуга народу» має 3-4 кандидатури на посаду прем’єр-міністра, лідерки «Батьківщини» Юлії Тимошенко серед них немає.

Про це заявив четвертий номер у списку «Слуги народу» Давид Арахамія (Браун), передає Громадське.

«Щодо прем’єра — він повинен точно бути не політичним, а технократичним, вже про це сказав президент. Повинна бути людина професійна, яка має авторитет серед західних партнерів», — сказав він.

За словами Арахамії, «Слуга народу» не розглядає на посаду прем’єра кандидатури Тимошенко та Ігоря Палиці — екс-очільника Одеської облдержадміністрації, соратника олігарха Ігоря Коломойського.

Один з журналістів запропонував низку кандидатур: секретар РНБО Олександр Данилюк, голова правління НАК Нафтогаз Андрій Коболєв і директор з розвитку бізнесу Нафтогазу Юрій Вітренко. На це Арахамія відповів: «Щось типу таких людей, професійні люди, які вільно володіють англійською, які знають, як працює держава, але не були в якихось партіях, міжсобойчиках».

На запитання, чи залишиться Арсен Аваков міністром внутрішніх справ, Арахамія відповів, що він сподівається, що ні, «хоча він багато на виборчому процесі допомагав, і всі визнали, що це були найкращі вибори».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: