Європарламент очікує реформ від нової Ради

дм4
Фото з відкритих джерел.

Глава делегації Європейського парламенту, яка прибула в Україну для спостереження за парламентськими виборами, заявив на прес-конференції спостерігачів у Києві, що Європарламент очікує від нового українського парламенту проведення реформ.

Про це повідомляє «Європейська правда».

Також на сьогоднішнй прес-конференціі Девід МакAллістер зазначив, що «ЄС допомагатиме Україні протистояти зовнішнім загрозам».

«Європарламент і Верховна Рада за останні роки вийшли на безпрецедентну співпрацю. Ми допомагали ВР у розвитку її можливостей, медіації та діалогу. Ми сподіваємося, що майбутня ВР працюватиме над побудовою національного консенсусу та реформуванням. Європарламент зацікавлений у подальшій співпраці з ВР», - сказав МакАллістер.

Глава делегації Парламентської асамблеї НАТО Маделен Мун своєю чергою сказала, що ПА НАТО готова співпрацювати з Верховною Радою нового скликання, яку буде сформовано після минулих у неділю позачергових парламентських виборів.

«Парламентська асамблея НАТО допомагатиме Україні в європейській інтеграції, готові співпрацювати з новим парламентом», - сказала Мун на прес-конференції спостерігачів у Києві у понеділок.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: