Голова ЛОДА зустрівся із родинами Героїв Небесної Сотні

1_1563891651_613x408.72526527101_3_0

Сьогодні, 23 липня, відбулась зустріч голови обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського з родинами Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомили в ЛОДА.

Присутні порушили низку актуальних питань, зокрема перейменування однієї з вулиць Львова на «Героїв Небесної Сотні», створення музею Небесної Сотні, розроблення положення про призначення іменних стипендій в загальноосвітніх закладах, в яких навчались Герої Небесної Сотні, спорудження монумента Небесної Сотні у Львові тощо.

«Ми невимовно вдячні за те, що зробили Ваші рідні для України. Обіцяю, почути кожного з Вас. Ми будемо надалі активно працювати над вирішенням цих питань», - наголосив Маркіян Мальський.

Нагадаємо, що на Львівщині проживають родини 21 Героя Небесної Сотні.

Родини користуються пільгами, передбаченими Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Крім того, низку додаткових соціальних гарантії передбачено також Комплексною програмою соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО та їхніх родин, бійців - добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2018 – 2020 роки (зі змінами).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: