Корпорація «Опілля» стала кращою серед господарських товариств

thumbnail-nv-20180822162235-5223

Корпорація «Опілля» отримала медаль «Лідер року 2018» зайняла перше місце серед господарських товариств у номінації «Рентабельність власного  капіталу».

*промоція

За результатами дослідження Національного бізнес-рейтингу пивоварню «Опілля» визнано одним з найбільш ефективних підприємств України у пиво безалкогольній галузі.

Директор з маркетингу “Опілля” Володимир Гомівка зазначив, що отримання престижної бізнесової премії є відзнакою високої якості продукції підприємства.

«Опілля» - це у першу чергу натуральність та якість продукції, яку відзначають наші споживачі та незалежні експерти. Зокрема наша продукція кілька років поспіль отримує премії “глядацьких симпатій” Народний бренд. “Опілля Фірмове” визнали одним з кращих пив у Східній Європі 40 дегустаторів під час “сліпої дегустації” на міжнародному дегустаційному конкурсі EAST EUROPEAN BEER AWARD. Сорти пива «Фірмове», «Гайдамацьке», а також квас «Домашній» кілька років поспіль отримують золоті та срібні нагороди на всеукраїнському святі пива, де оцінюють усю пиво-безалкогольну галузь. Відповідно, ми робимо все можливе, щоб тримати високу планку якості, покращуючи наші бізнес-процеси», - зазначив Володимир Гомівка.

Представник підприємства розповів про бізнес-стратегію компанії.

«Починати було непросто. Теперішній менеджмент прийшов на “Опілля” у непрості часи на початку 2000-х, коли збанкрутувало майже 70 невеликих пивоварень. На початку ми до цього бізнесу ставилися, як до своєрідного експерименту. Ставили собі запитання, чи може вижити й бути успішною пивоварня, яка зберігає класичну технологію виробництва пива, котра передбачає натуральність процесу бродіння, без жодних прискорень та інших подібних оптимізацій. Вивчали досвід інших. Ми ризикнули й досягли успіху. Тобто, головне — це якість продукту, а зростання і величина бізнесу вже наслідок», - зауважує Володимир Гомівка.

Головною перевагою названо якість продукції «Опілля» і збереження класичної технології виробництва напоїв бродіння, що забезпечує особливо м’який смак продукції пивоварів.

«Ми свідомо робили ставку дистрибуцію і на те, щоб люди спробували продукт від “Опілля”. Далі працювала “добра слава”, коли споживач сам пропонував іншим спробувати наше пиво. У маркетингових повідомленнях ми робили акцент на збереженні класичної технології. Скажімо, ми використовуємо роздільне бродіння та доброджуванням, оскільки вважаємо, що це позитивно впливає на збереження традиційно м’якого смаку пива нашого виробництва. Це вимагає більше часу на виготовлення кінцевого продукту. Зокрема, бродіння і доброджування пива “Опілля Фірмове” потребує близько 60 діб. З комерційної точки зору — це довго. З точки зору збереження класичної технології — це правильно. За це нас цінують наші споживачі. Ми ж продовжуємо розширювати асортимент своєї продукції, як алкогольної, так і безалкогольної» - сказав Володимир Гомівка.

Загалом же, успіх підприємства, це також наслідок роботи кількох сотень працівників.

«Ця нагорода - результат роботи більш ніж 400 чоловік, які багато працюють, щоб мати можливість виготовляти та продавати одну з найкращих продуктів на українському пивному ринку сьогодні. Це і наші технологи, і ті хто працює у виробництві і ті, хто працює із збутом. Тому сьогоднішня відзнака у Національному бізнес-рейтингу містить часточку роботи кожного працівника «Опілля», - переконаний Володимир Гомівка.

Національний бізнес-рейтинг уже впродовж 14 років проводить рейтингування підприємств України і на сьогодні є одним з найавторитетніших у сфері оцінювання ефективності бізнесу. Нагадаємо, вже кілька років поспіль “Опілля” належить до найбільших платників податків у Тернопільській області, відраховуючи щорічно близько 100 млн грн податків. Підприємство веде активну меценатську та спонсорську діяльність, зокрема виступає одним з головних спонсорів Ternopil Half Marathon – Grand Lake.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: