Мальський пообіцяв, що сміття буде без політики

67100034_707497733033792_1944096850382422016_n_1563893050_613x408.267578125_3_0

Голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський сьогодні, 23 липня, провів зустріч з міськими і селищними головами територіальних громад Львівщини – членами Львівського регіонального відділення Асоціації міст України.

Про це інформує ЛОДА.

У межах заходу Маркіян Мальський запевнив присутніх, що у сміттєвому питанні більше немає політичної складової.

«Я думаю, що сьогодні можна констатувати факт того, що є напрацьовані механізми, яким чином вирішувати цю проблему. З боку Львівської обласної державної адміністрації, ми робитимемо усе від нас залежне для того, щоб це питання не розглядалось у площині політичній, але у площині життєвій та економічній», - наголосив він.

Окрім того, очільник Львівщини закцентував увагу на необхідності визначення полігонів, які будуть розташовані на території області, адже без них і жоден сміттєпереробний завод не зможе функціонувати.

«У цьому питанні нам потрібна спільна робота усіх, у тому числі підтримка і розуміння мешканців тих районів, біля яких розташовуватимуться майбутні полігони. Міста повинні бути чистими, ми не допустимо антисанітарії, спричиненої надлишком твердих побутових відходів», - розповів Маркіян Мальський.

Відтак, задля вирішення проблеми, уже наступного тижня голова Львівської обласної державної адміністрації ініціює проведення робочої зустрічі з головами міст обласного значення, де питання поводження з відходами є найбільш актуальним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: