У Львові учасникам бойових дій надали понад 32 тисячі юридичних, психологічних та соціальних послуг

ATO

Від часу свого заснування у Центрі надання послуг учасникам бойових дій відвідувачі отримали 27 тисяч інформаційних, 3 тисячі юридичних і 2 300 психологічних послуг.

Про це повідомляють у прес-службі Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

Центр працює з жителями Львова і прилеглих до нього населених пунктів Брюховичів, Рудного та Винників від січня 2016 року. Персонал Центру налічує близько 20-ти працівників. Здебільшого це фахівці із соціальної роботи, є також кваліфіковані юрист та психолог.

«Центр має три основні напрямки роботи: юридична консультація, психологічна підтримка і соціальна допомога (соціальні виплати). По кожному з цих напрямків учасники бойових дій можуть отримати консультації. Також тут їм допомагають у працевлаштуванні, приймають заявки на вироблення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та на виготовлення ID-карток, які потім опрацьовують щосуботи у ЦНАПах без додаткових черг, а також надають інформаційну підтримку ветеранам, які відкрили свій бізнес», - повідомили у прес-службі.

Загалом від часу свого заснування у Центрі відвідувачі отримали уже 27 тисяч інформаційних, 3 тисячі юридичних і 2300 психологічних послуг.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: