Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні у Львові готовий на 65%, - ЛМР (фото)

img7703-efd7cff339e9cf5cabec7dcc1f15e4f1

Міський голова Львова провів робочу нараду на місці будівництва Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні на вулицях Кривоноса й Замковій.

Про це повідомили сьогодні, 24 липня, в прес-службі Львівської міської ради.

Станом на зараз виконано 65% робіт: підрядник доробляє сходи, замощує бруківкою площадку перед стелою, триває підготовка до встановлення огорожі на оглядових майданчиках. Також завершується будівництво підпірної стіни вздовж вул. Кривоноса і тривають роботи зі встановлення система освітлення. До 24 серпня збираються зробити велодоріжку.

З бюджету міста на виконання робіт вже скеровано близько дев’яти мільйонів гривень.

«Стіну біля школи планують завершити за два тижні. Львівська міськрада звернеться до управління ДСНС з проханням відновити фасад та черепицю тих будівель, які виходять на Меморіал», – повідомили у ЛМР.

Крім того, проектом передбачена повна заміна підпірної стінки і будівництво моста. Ширина моста буде чотири метри. Пандус для зручності підняття людей на візочку спрямовано в бік парку під пагорб, щоб був менший ухил.

«Зараз ми завершуємо будівництво підпірної стіни вздовж вулиці Кривоноса. І монтується система освітлення, додатково підрядник облаштовує велодоріжку. Благоустрій та озеленення території ми робитимемо восени. У серпні ж ми основні роботи закінчимо», - повідомив заступник директора комунального підприємства «Зелений Львів» Андрій Шульський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: