Міжнародний фестиваль класичної музики «LvivMozArt» пройде втретє

city-adm.lviv.ua_lvivmozart

У рамках фестивалю відбудуться масштабні концертні постановки, витончені вечори камерного формату, перформанси, презентації та речиталі. Фестиваль об’єднає найкращих українських та світових музикантів, відкриє цікаві локації та заповнить найбільші концертні зали міста.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Третій сезон Міжнародного фестивалю класичної музики «LvivMozArt» триватиме з 3 по 11 серпня. Тема цьогорічного фестивалю «Музика та література», яка захована поміж рядків та нот в програмі кожного концерту.

«Центральна постать фестивалю – німецькомовний публіцист та письменник Йозеф Рот, який народився в Бродах біля Львова. У 2019 році ми маємо надзвичайну нагоду відзначити його подвійний ювілей - 125 років від народження та 80 років по смерті — справді унікальною подією», – повідомили у міській раді.

«4 серпня біля Руїн Синагоги на Батьківщині Йозефа Рота в Бродах відбудеться грандіозний пам’ятний концерт, присвячений ювілею письменника. В концерті у супроводі оркестру «INSO-Lviv» та Львівської хорової капели «Дударик» візьмуть участь світові зірки. Зокрема – південно-африканська оперна співачка Пумеза Мацікіза, американський митець Абраам Броди, кіноакторка Сунні Меллез, диригуватиме Оксана Линів. Прозвучить «Kyrie Eleison» української композиторки Богдани Фроляк та 3-тя Симфонія «Kaddish» титана американської культури, сина українських емігрантів з Рівненщини Леонарда Бернстайна», – розповіли також у міськраді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: