На Львівщині для дітей та молоді з інвалідністю провели арт-терапевтичну майстерню

66749531_1147649028776316_6728424976262627328_n_1563960157_800x384_1_0

Під час заходу діти та молодь з особливими потребами мали змогу пропрацювати свої проблеми із залученими арт-терапевтами через групові та індивідуальні заняття.

Про це повідомляють у департаменті з питань соціального захисту населення Львівської ОДА.

В межах проекту відбулася «Літня арт-терапевтична майстерня» для дітей, молоді з інвалідністю та членів їх сімей. Також були проведені консультаційні тренінги для членів сімей та фахівців, які надали можливість здобути нові знання та навички з питань інвалідності та роботи з вадами психофізичного розвитку, самооцінки особливих дітей та реалізації їх, як повноцінних членів суспільства через оволодіння арт-терапевтичним  методами.

«Окрім цього, відбулись індивідуальні заняття, ігри, консультації, майстер-класи та тренінги з арт-терапії, а саме  ізо-терапія, казкотерапія, музикотерапія, піскотерапія, фелт-терапія тощо. Як розповідають у департаменті, такі заходи сприяють розвитку творчої уяви дітей та молоді з особливими по­требами,  пізнавальної ді­яльності, стабілізації та розвиткові емоційної сфери, збагачує уяву дітей та молоді з різними нозологіями (аутизм, ДЦП, синдром Дауна, затримкою психічного, психофізичного, психомовного розвитку), - повідомили у ЛОДА.

Обласний конкурс проектів відбувається в рамках реалізації Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2018 – 2020 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: