Львівські десантники освоюють новий «Курс стрільб» на Яворівському полігоні (фото)

da8791a1c1bb033e28cfb3b29e2c105035919e39
Фото: Міністерство оборони України.

Військовослужбовці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України беруть участь в заняттях з бойової підготовки.

Про це повідомили сьогодні, 26 липня, в прес-службі міністерства оборони України.

Впродовж польового виходу вони набуватимуть нових знань, вмінь і навичок, що є вкрай необхідними для якісного вирішення бойових завдань та підтримання встановленої бойової готовності. До навчального комплексу включено заняття з тактико-спеціальної, спеціальної, вогневої, тактичної підготовки тощо».

«Левову частку навчального часу відведено інструкторсько-методичним та практичним заняттям з вогневої підготовки згідно з новим «Курсом стрільб». Під опікою досвідчених інструкторів бригади військовослужбовці не лише поновлюють знання з питань дотримання заходів безпеки та правил поводження зі зброєю, а й знайомляться та практично відпрацьовують прийоми швидкісної стрільби», - зазначив заступник командира бригади, підполковник Олег Баляс.

Військовослужбовці вчаться вірно готуватися до стрільби, займати стійке положення, швидко виконувати заряджання зброї, пановують методику виконання пострілу установлення прицілу та перевідника на потрібний вид вогню, аспекти прицілювання, спуску курка та утримання зброї при стрільбі, негайному припиненню стрільби (повному та тимчасовому) з різних положень тощо,  відпрацьовують практичні вправи ведення стрільби з різних положень, елементи швидкісного перезаряджання, усунення затримок, внесення вірних поправок під час ведення вогню зі штатної стрілецької зброї.

В межах занять, з-поміж інших дисциплін, десантники опановують й ази надання першої медичної допомоги на полі бою під вогнем противника та вивчають нюанси мінно-вибухової справи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: