На Львівщині намагаються припинити нелегальні перевезення

67292070_355628738702454_382457487564996608_n_1564146821_750x562_1_0

Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської облдержадміністрації спільно із Управлінням Укртрансбезпеки у Львівській області та працівниками патрульної поліції Львова здійснили заходи державного контролю щодо припинення нелегальних перевезень.

Про це повідомили сьогодні, 26 липня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Перевірку здійснили 25 липня на виконання протоколу міжвідомчої наради, плану заходів, затверджених міністерством інфраструктури України щодо боротьби з нелегальними перевезеннями та розпорядження Львівської обласної державної адміністрації «Про утворення робочої групи з питань функціонування ринку автомобільних пасажирських перевезень».

«За результатами проведеної спільної перевірки виявлено факти надання послуг без дозвільних документів з перевезення пасажирів автомобільним транспортом сполученням «Рудно-Львів». Управлінням Укртрансбезпеки у Львівській області складено протокол про порушення вимог статті 39 Закону України «Про автомобільний транспорт» та вимог частини 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення», – повідомили в облдержадміністрації.

Протокол про скоєння вказаного правопорушення буде скеровано на розгляд до Залізничного районного суду Львова. Перевезення пасажирів здійснювалось автобусом «Mersedes».

«Нелегальні пасажирські перевезення – це недоотримання коштів бюджетом та пенсійним фондом за рахунок несплачених податків та соціальних внесків, але передусім – це порушення наших з вами прав бути комфортно і безпечно перевезеними, це нехтування елементарними правилами безпеки. Тож для Укртрансбезпеки як органу центральної влади, який реалізовує державну політику із забезпечення безпеки перевезень, боротьба із нелегальними перевізниками є одним із першочергових завдань», - також додали в облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: