На Львівщині затримали трьох крадіїв велосипедів

46886
Ілюстративне фото.

В Яворівський відділ поліції надійшла заява від 40-річного місцевого жителя. Чоловік повідомив, що невідома особа 23 липня близько 22.00 викрала велосипед «Kelly», який він залишив у будинку на сходовій клітці між першим та другим поверхом.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як з’ясували працівники поліції до вчинення крадіжки причетний раніше судимий сусід потерпілого, 34-річний житель Яворова. Викрадений велосипед у нього вилучений. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 КК України (крадіжка). Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

«Таке ж покарання загрожує і 19-річному жителю одного зі сіл на Турківщині. Як з’ясували працівники поліції, він причетний до заволодіння велосипедом 62-річного місцевого мешканця, який той 23 липня залишив біля пам’ятника Божій Матері», – повідомили в обласному управлінні поліції.

Крім цього, в Личаківському відділі поліції розслідується кримінальне провадження, відкрите за фактом крадіжки велосипеда та болгарки у 31-річного жителя Винників. Зловмисник викрав їх з підсобного приміщення, зламавши замок на вхідних дверях. Загальна сума збитків – майже 15 000 гривень. Правоохоронці з’ясували, що до правопорушення причетний раніше судимий 40-річний житель Стрия.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: