Гандболістки львівської «Галичанки» активно готуються до нового сезону (фото)

67207391_720617865062593_5792128539595636736_n-1024x701
Фото: ГК "Галичанка"

У серпні на чемпіонок України – гандболісток «Галичанки» очікують одразу три важливі старти – два міжнародні турніри у Польщі та Суперкубок України у Броварах. 

У серпні на чемпіонок України – гандболісток «Галичанки» очікують одразу три важливі старти – два міжнародні турніри у Польщі та Суперкубок України у Броварах.

Про це повідомили у прес-службі ГК «Галичанка».

Спершу 9-10 серпня львів’янки зіграють у польському місті Кельце. Крім господаря – Кельце і львівської «Галичанки» у турнірі братимуть участь  ще дві польські команди – Пйотркув Трибунальський та чемпіон Польщі – СПР Люблін, а також – чемпіон Білорусі -«Гомель».

За тиждень – наступний турнір: 17-18 серпня  у Любіні «Галичанка» суперничатиме з польськими командами Заглембе Любін і Кобежице, з Міхаловце зі Словаччини та гандболістками з Німеччини.

А у День Незалежності, 24 серпня, «Галичанка» побореться за  Суперкубок України, чинним володарем якого вона є.

Зараз дівчата готуються у Львові, перед тим пройшли літні збори у Скадовську Херсонської області, де тренувалися  на майданчику для пляжного гандболу та у тренажерному залі.

Як прокоментувала головний тренер Тетяна Штефан, гравцями вона задоволена, у тому числі й дебютантками. Крім того, «галичанки» очікують на прибуття ще однієї новенької:

«На зборах проводили по три тренування щодня. Три дні тренувалися, на четвертий відпочивали. Працювали важко, бо тренуватися на піску непросто, до того ж,  у спекотних умовах.  Ще й тренажерний зал був. Я задоволена гравцями, молодими –  також, хоча вони ще фізично слабші у порівнянні з нашими досвідченими гандболістками, але старалися, викладалися.  Задоволена й новенькою Анастасією Мелекесцевою, яка перейшла до нас з ужгородських «Карпат». До речі, сьогодні очікуємо прибуття ще однієї екс-карпатівки Наталії Шипляк.

Фізичну підготовку провели добре, а тактику зараз напрацьовуємо – і в захисті, і в нападі».

«Галичанки» «прозвітували» не лише про підготовку до нового сезону. Красуні-гандболістки поділилися гарними світлинами з моря, які встигли зробити на тренувальних зборах у Скадовську у свої вихідні. Чудове поєднання краси та сили.

Тренери Тетяна Штефан та Анжела Савченко

Капітан Наталія Савчин

Воротарка Марія Гладун

Анастасія Баранович

Підготувала Наталія Васьо

Фото – Анжела Савченко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: