Правоохоронці Львівської залізниці запобігли спробам перевезення великої партії контрабандних цигарок та пального

111111111111
Фото: Львівська залізниця

Минулого тижня працівники підрозділів служби воєнізованої охорони регіональної філії «Львівська залізниця» запобігли спробам перевезення великої партії контрабандних цигарок та крадіжки паливно-мастильних матеріалів.

Про це повідомляється на офіційному сайті Національної поліції, пише прес-служба Львівської залізниці.

Уночі проти 19 липня цього року під час проведення оперативних заходів на території станції Ковель працівники сектору з профілактичної роботи Львівського загону воєнізованої охорони регіональної філії «Львівська залізниця» спільно зі стрільцями ковельської стрілецької команди запобігли спробі закладання та подальшого транспортування контрабандної партії тютюнових виробів.

Зокрема поблизу транзитного парку станції залізничні правоохоронці виявили мікроавтобус та групу осіб, що завантажувала тютюнові вироби у вагони з аглорудою. На місце події залізничники викликали слідчо-оперативну групу Національної поліції. В ході оперативних заходів було затримано одного зі зловмисників, вилучено тютюнові вироби загальною кількістю 2750 пачок, а також автомобіль Volkswagen Т5.

Варто зауважити, що кількома днями раніше завдяки оперативним та професійним діям працівників сектору з профілактичної роботи Львівського загону воєнізованої охорони вдалося запобігти крадіжці чималої кількості дизельного палива та мастила із бази палива локомотивного депо Ковель.

Під час проведення огляду місця події правоохоронці виявили вантажний автомобіль марки ЗІЛ, завантажений металевими бочками ємністю 200 літрів кожна, що були наповнені паливно-мастильними матеріалами. Вантажівку та бочки з пальним вилучено та доставлено на майданчик Ковельського відділу Національної поліції ГУНП у Волинській області.

За фактами спроб крадіжок залізничного майна відкрито кримінальні провадження, матеріали зареєстровано в ЄРДР.

За 6 місяців 2019 року підрозділами воєнізованої охорони АТ «Укрзалізниця» попереджено та розкрито 790 випадків крадіжок вантажів і майна підприємств залізничного транспорту на суму понад 5,3 млн грн. Загалом за зазначений період за крадіжки було затримано 766 осіб. АТ «Укрзалізниця» всіляко сприяє правоохоронним органам у розслідуванні злочинів із розкрадання майна залізниці й залізничних вантажів та сподівається на подальшу допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: