На Львівщині курсанти академії ДПСУ посилять охорону держкордону

news_20190730_094737_1564469257
Фото: ДПСУ.

Держприкордонслужба проводить активні заходи з протидії протиправній діяльності на державному кордоні та у контрольованих прикордонних районах.

Про це повідомили у вівторок, 30 липня, в Держприкордонслужбі.

З 31 липня цього року для посилення охорони державного кордону додатково  будуть залучені резерви від Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Загалом понад 300 військовослужбовців – курсантів третього курсу, які вибули на західну ділянку кордону сьогодні, посилять наші рубежі з країнам Європейського Союзу у межах Чернівецької, Закарпатської та Львівської областей.

«У рамках проведення спільної прикордонної операції «Кордон-2019», курсанти академії виконувати завдання з посилення охорони державного кордону будуть до 29 серпня 2019 року. Перед початком стажування з курсантами провели детальні інструктажі, під час яких увагу прикордонників зосередили на оперативному реагуванні при отриманні інформації щодо будь-яких правопорушень на держаному кордонів України, суворому дотриманні заходів особистої безпеки та законності», – повідомили у ДПСУ.

Загалом у рамках стажування офіцери та курсанти Національної академії Держприкордонслужби матимуть змогу на практиці втілити отримані під час навчання знання і навички та одночасно підвищити захищеність державного кордону. Упродовж кількох днів вони ознайомляться з ділянками відповідальності підрозділів та специфікою охорони державного кордону на різних його ділянках, після чого безпосередньо перейдуть до охорони рубежів нашої держави у складі змін прикордонних нарядів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: