У Львові вдев’ятнадцяте відбудеться Міжнародний економічний форум

IMG_20190730_160400.487_1564492206_613x343.28_3_0

Щорічний XІX Міжнародний економічний форум «Invest In Lviv Region» триватиме з 31 жовтня до 1 листопада. Про це повідомили сьогодні, 30 липня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

«Міжнародний економічний форум – це потужна національна і міжнародна платформа, створена для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних із конкурентоздатністю регіонів, їх стратегічним розвитком та економічним зростанням. Головними завданнями цього заходу є представлення України як безпечної території для ведення бізнесу, діалогу між владою і бізнесом, активізація транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами», - йдеться у повідомленні.

Заплановано, що заходи першого дня форуму включатимуть чотири блоки – «Аутсорсинг бізнес-процесів як інструмент динамічного розвитку економіки Львівщини», «Впровадження нових технологій. Еволюція промислового виробництва», «Індустріальні парки як прогресивний інструмент залучення технологічних компаній», «Фінансові інструменти розвитку: світова практика та перспективи для України». Упродовж другого дня форуму передбачено проведення тематичних заходів у сферах агропромислового розвитку, експорту, туризму, міжнародної технічної допомоги та енергозбереження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: