У школах Львова з'являться уроки «Здорова постава»

school1.olexandrivka.info (1)
Фото з відкритих джерел.

Депутати Львівської міської ради розглянули на засіданні комісії гуманітарної політики проект ухвали «Про затвердження програми «Здорова постава» у закладах загальної середньої освіти Львова на 2019-2022 роки».

Про це повідомили в прес-службі ЛМР.

Програма «Здорова постава» охопить учнів перших-четвертих класів і буде проводитись, як третій урок з фізичної культури з використанням методики вправ для профілактики захворювання опорно-рухового апарату.

«Пілотний проект з нового навчального року запроваджується у тридцяти школах Львова. Для цих шкіл ми придбаємо інвентар, а фахівці проведуть спеціальне навчання для вчителів. Такі заняття передбачені насамперед для учнів початкової школи, тому першочергово програма діятиме у школах першого ступеня», - зазначила начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Урок для хребта буде проводитись щотижня на уроці фізкультури. У деяких школах уже запроваджений урок хореографії, або урок шахів, баскетболу, тому лікувальні вправи для здорового хребта наразі будуть проводити там, де є звичайний урок фізкультури. На цей рік передбачено близько 700 тисяч гривень на тридцять шкіл.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: