Львівські ЦНАПи розширили перелік послуг

tsnap1-21309a5ad269c5eccc1dc669d18686df

Центри надання адміністративних послуг Львова розпочали надавати ще декілька нових послуг. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Центри надання адміністративних послуг Львова розширили перелік послуг, які можуть отримати мешканці. Цього року, зокрема, інтегровано послугу реєстрації актів цивільного стану (реєстрація народження та реєстрація смерті), а також послугу з видачі, продовження дії, внесення змін і скасування дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства.

«Окрім того, послуги сервісного центру МВС (видача посвідчення водія, реєстрація нових транспортних засобів та ін.) запроваджено на базі нових територіальних підрозділів ЦНАП. Загалом Центри надання адміністративних послуг Львова надають понад 300 видів послуг», – повідомили у ЛМР.

Директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик зазначила: «Мешканець має витрачати мінімум часу і отримати якісний сервіс. Тому в кожному районі міста ми відкрили Центр надання адміністративних послуг, який працює за єдиним стандартом роботи. Також офіс створений в Рясному, і завершуємо роботи зі створення таких же офісів у Винниках та Рудно. Ми постійно інтегруємо, запроваджуємо нові послуги, які є потрібними для мешканців, розвиваємо дистанційні сервіси, щоб мешканці могли замовляти послуги зручно, витрачаючи мінімум часу».

У цьому році також реалізовано новий сервіс «Консультація для підприємців» у всіх територіальних підрозділах ЦНАП. Підприємці отримують відповіді на актуальні питання, зокрема – як започаткувати власну справу, яку систему оподаткування обрати, яким видом економічної діяльності займатись, який вид статуту обрати.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: