На Львівщині стартувала масштабна акція «Купуй Галицьке! Вироблено на Львівщині»

1_1564474706_613x408.66666666667_3_0

Акція сконцентрована на підтримці місцевих виробників, тобто продуктів, які вироблені на території Львівської області. Про це під час брифінгу повідомила т.в.о директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Марта Бухтіярова.

«Така практика підтримки підприємців є поширеною у світі, зокрема в європейських країнах, та покликана стимулювати економіку області та України загалом. Купувати локальну продукцію модно, адже це екологічно. Також це робочі місця, підтримка економіки Львівської області», -  розповіла Марта Бухтіярова.

Суть акції полягає у маркуванні товарів місцевих виробників спеціальним логотипом із позначкою «Купуй Галицьке! Вироблено на Львівщині». Відтак, покупець, обираючи необхідний йому товар, одразу бачитиме виріб місцевого виробника.

«Акція сконцентрована на підтримці місцевих виробників, тобто продуктів, які вироблені на території Львівської області. Маркування червоного кольору привертає увагу. Відтак, коли ви зайдете у супермаркет, то одразу бачитиме саме продукцію наших виробників», - зазначила Марта Бухтіярова.

До акції вже приєднались 7 торгівельних мереж. Це «Арсен», «Ашан», «Рукавичка», «АТБ», «Свій Маркет», «Фуршет», «Шувар», які підписали з Львівською ОДА меморандум про співпрацю в сприянні розвитку та популяризації продукції регіонального товаровиробника шляхом організації акції «Купуй Галицьке! Вироблено на Львівщині».

Акція попередньо триватиме пів року, через 3 місяці підіб’ють перші підсумки.

Додамо, що торік за підсумками акції «Купуй Галицьке! Вироблено на Львівщині» окремі товаровиробники збільшили свої обсяги продажу до 40 %, в окремих випадках товарообіг в конкретному супермаркеті або загалом по виробнику збільшився до 60-65 %.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: