Для російської преси Зеленський друга людина після Путіна

images (1)
Фото: УНІАН

За підсумками липня президента України Володимира Зеленського в російській пресі згадували 155 878 разів. Обігнати Зеленського зміг лише президент РФ Володимир Путін - 296 957 згадувань.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на дані «Системи комплексного аналізу новин», створеної російським «Інтерфаксом».

В матеріалах російських ЗМІ політичної і фінансово-економічної спрямованості Зеленський з великим відривом обігнав свого американського колегу Дональда Трампа, який отримав 94 761 згадок.

Повідомляється, що на четвертій сходинці рейтингу знаходиться російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв - 61 058 посилань.

П'яте місце займає екс-президент України Петро Порошенко, його в РФ згадали 53 279 разів.

Також до рейтингу ввійшли прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков - 22 579 посилань, 6 місце, президент Білорусі Олександр Лукашенко - 25 064 посилання, 7 місце і екс-президент України Віктор Янукович - 22 633 посилання, 8 місце.

Значення рейтингу визначається за кількістю документів зі згадуванням тієї чи іншої персони за вказаний період, що надійшли в СКАН з центральних і регіональних ЗМІ, інформагентств, спеціалізованих і галузевих видань, ТБ і радіо, інтернет-сайтів.

Наразі в СКАН налічується 33034 найменувань активних джерел. Щодня в систему надходить більше 300 000 документів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: