Інспекція ДАБК виявила порушення під час реконструкції будівлі магазину «Океан»

dsc6112-027c9796c20251d5b43fd0f5f297f392

З 18 до 31 липня тривала перевірка на об’єкті будівництва «Реконструкція будівлі магазину «Океан» на вулиці Володимира Великого, 26а у Львові. Про це повідомили в четвер, 1 серпня, в прес-службі Львівської міської ради.

«Як повідомили в інспекції ДАБК у Львові, з 18 до 31 липня тривала перевірка на об’єкті будівництва «Реконструкція будівлі магазину «Океан» на вулиці Володимира Великого, 26а у Львові», за її результатами виявлено порушення законодавства у сфері містобудівної діяльності, що проявилося у відхиленні від затвердженої проектної документації при виконанні будівельних робіт шляхом демонтажу зовнішньої стіни з елементами мозаїчного фасаду, що підлягала збереженню», - повідомили у прес-службі.

Порушнику загрожує штраф у розмірі сорока п'яти прожиткових мінімумів для працездатних осіб. Крім цього, замовнику та генеральному підряднику будівництва видано приписи про зупинення підготовчих та будівельних робіт до моменту усунення виявлених порушень, які, відповідно до положень містобудівного законодавства є обов’язковими до виконання.

«Наразі вказані документи державного архітектурно-будівельного контролю вручено відповідним суб’єктам містобудування та призначено розгляд справи про правопорушення у сфері містобудівної діяльності. Крім цього, в передбачений законодавством строк Інспекція організує перевірку виконання суб’єктами містобудування вимог приписів про зупинення робіт, у разі їх невиконання буде вжито заходів щодо притягнення винних осіб до відповідальності», – також додали у міськраді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: