Львівська міська рада поверне евакуатори постачальнику

img5448-93b5f1ebbc882cdd17781c0f22c0cc28

Евакуатори, які мала намір придбати Львівська міськрада, через виявлені недоліки та наявність деяких частин, які виготовлені у Росії, будуть повернуті постачальнику.

Про це повідомили сьогодні, 1 серпня, в прес-службі Львівської міської ради.

Нові евакуатори, які постачальник доправив до Львова 23 липня, було випробувано на вулицях Львова та проведено комісійний огляд. За результатами огляду складено акт перевірки, у якому зазначені зауваження до технічних і нормативних характеристик машин.

«Під час огляду автомобілів виявлена наявність окремих агрегатів двигуна та ходової частини, які виготовлені у Росії. Зважаючи на технічні зауваження та законодавчі акти, що забороняють торгівлю з країною-агресором, вважаємо недопустимим використання такої техніки у Львові», – повідомив заступник міського голови Львова з питань безпеки міста Сергій Бабак.

«Відповідно, за результатами огляду евакуаторів були прийняті рішення заборонити введення в експлуатацію та будь-які дії з експлуатації цих автомобілів з метою з’ясування причин отримання техніки, яка не може експлуатуватися на вулицях Львова, підготувати всю документацію щодо операції з придбання евакуаторів; розпочати підготовку юридичних документів на повернення техніки постачальнику», – також наголосив заступник міського голови Львова з питань безпеки міста

Нараз ЛМР буде вимагати від постачальника замінити техніку, щоб вона відповідала технічним та експлуатаційним нормативам для ефективного її використання на вулицях Львова, або ж повернення авансового платежу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: