«Я був блогером ще до того, як Facebook вас зробив кріпаками» – Тарас Шевченко «завів» свій Instagram

2D2D80A0-7A77-4D82-AE4F-B21FA328A86D_w1023_r1_s

В Instagram з’явилась сторінка «Тараса Григоровича Шевченка». На ній чоловік, схожий на українського поета, публікує фотографії та відео, а також знімає Instagram-історії про життя Кобзаря в сучасному Києві.

Перший допис в ньому з’явився 23 липня – це відео, зняте начебто на Чернечій горі в Каневі – місці, де похований Шевченко. На ньому Кобзар нібито з’являється у повітрі, знаходить чужий смартфон і каже: «Ти диви! Поховали, де просив!».

Всі наступні дописи – про те, як «Тарас Шевченко» знайомиться із сучасним життям у Києві. Він відвідує магазини одягу, публікує селфі, їсть суші, гуляє майданом Незалежності та намагається зрозуміти, як працює ескалатор у метро. «Я був інстаблогером ще задовго до того, як Facebook всіх вас зробив кріпаками», – пише «Кобзар».

Крім того, «Шевченко» коментує актуальні для України події. Зокрема, захоплення українських моряків, річницю хрещення Русі, вибори у Верховну Раду тощо. Позуючи поруч із зображенням запорізького козака в одному з підземних переходів Києва, чоловік пише: «У мене питання. Як його нащадки у славетному Запоріжжі могли масово проголосувати за кума царя?».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: