До міського бюджету Львова внесуть зміни

dsc7293-a44ebd7ade3c3b44a90ba16c87ac7f20

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету ЛМР було затверджено рішення «Про зміни до міського бюджету м. Львова на 2019 рік».

Про це повідомили в ЛМР.

До міського бюджету Львова збільшується обсяг субвенцій з обласного бюджету Львівської області на суму 4484,4 тис. грн., у тому числі:

за рахунок субвенції з державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню для оплати електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття та рідких нечистот — 4424,4 тис. грн.;

за рахунок обласного бюджету на реалізацію Комплексної програми розвитку культури Львівщини на 2018 — 2020 роки (для переможців конкурсу «Топ-10 мистецьких шкіл») — 60,0 тис. грн.

Таким чином, на пропозиціями головних розпорядників коштів пропонується здійснити перерозподіл видатків міського бюджету, у тому числі:

збільшити видатки департаменту «Адміністрація міського голови» на 490,0 тис. грн. на програму з організації зовнішніх зв’язків, за рахунок зменшення видатків виконавчому комітету, передбачених на виконання рішень судів;

збільшити видатки управління культури департаменту розвитку на суму 498,7 тис. грн. для проведення поточного ремонту приміщення міського палацу культури ім. Г. Хоткевича (300,0 тис. грн.) та для завершення поточного ремонту у Львівському будинку органної та камерної музики (198,7 тис. грн.), за рахунок зменшення видатків на коригування міжбюджетних трансфертів;

збільшити видатки управління освіти на суму 500,0 тис. грн. для підготовки закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти до навчального року (проведення поточних ремонтів приміщень, систем опалення, каналізації, заміни аварійних вікон) за рахунок економії коштів департаменту гуманітарної політики по заробітній платі з нарахуваннями закладів професійно-технічної освіти, що склалась у зв’язку із наявністю вакантних посад.

За пропозиціями головних розпорядників коштів пропонується здійснити перерозподіл видатків у межах їхній кошторисних призначень, а саме:

перерозподілити видатки департаменту економічного розвитку на суму 62,1 тис. грн. для забезпечення реалізації Програми підтримки стартап-культури (підприємництва) у м. Львові на 2018 — 2019 роки, за рахунок економії видатків по Програмі сприяння розвитку підприємництва у м. Львові;

перерозподілити видатки управління культури департаменту розвитку на суму 36,6 тис. грн. для забезпечення підтримки Львівського муніципального хору «Гомін», за рахунок зменшення інших поточних видатків.

«Крім вказаних вище змін, запропонованих у проекті рішення, також, згідно з розпорядженням ЛОДА, для міського бюджету Львова збільшується обсяг субвенцій з обласного бюджету на суму 25,8 млн. грн., за рахунок субвенції з державного бюджету. Таким чином, йдеться про грошову компенсацію за належні для отримання житлові приміщення окремим категоріям населення, відповідно до законодавства. Розпорядником коштів буде управління соціального захисту», — доповіла заступниця директора департаменту фінансової політики Наталія Стариченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: