У Львові, при церкві, відкрили дитячий садок

67827928_1182214268652572_3814660931489628160_o

У Львові 1 серпня відбулося освячення приміщень дитячого простору «Добрий старт» при храмі Христового Воскресіння у Львові, що на вул. Городоцькій.

Про це інформує chronica.co.ua.

Ідею заснувати при храмі повноцінний садок парох парафії о. Сергій Швагла виношував вже давно. І ось цьогоріч це стало можливим. Адже парафії недавно повернули її приміщення.

Директорка дошкільного закладу Олена Ільницька, розповіла, що 10 років тому при храмі заснували простір, куди дітей на дві-три години приводили для розвиткових занять. Однак з кожним роком з’являлося все більше запитів на те, аби розширити часові межі.

«І так ми дійшли до того, що сьогодні маємо дитячий садок з групами на пів дня, із 09:00 по 15:00 та на весь день, із 08:30 по 19:00. Цей католицький християнський садок має три групи. Дві – для дітей 3-4 років і одна – для дітей 5-6 років, де проходить підготовка до школи. У кожній групі по дванадцять-чотирнадцять діток. Окрім звичних занять з вихователями, у дошкільному закладі є кілька гуртків: англійська мова, музика, народні танці і малювання. Вартість повного дня у садку – чотири тисячі дев’ятсот грн на місяць, а півдня – три тисячі чотириста грн», – розповіла Олена Ільницька.

«Добрий старт» пропонує виховання дітей на основі християнських та патріотичних цінностей; комфортне середовище; соціальну адаптацію дитини в колективі; розвиток креативного та критичного мислення тощо.

Набір для діток від двох до шести років відкрито на 2019-2020 навчальний рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: