Підсумки візиту Зеленського на Львівщину: медичний форум та зустріч зі "слугами народу"

2
Фото: прес-служба ЛОДА

Президент України пропонує скасувати візи для низки країн з метою стимулювання медичного туризму

Під час перебування з робочою поїздкою у Львівській області Президент Володимир Зеленський взяв участь у нараді щодо розвитку медичного туризму в Україні, яка відбулася у Трускавці, пише офіційне інтернет-представництво Президента України.

Глава держави наголосив, що Офіс Президента підготує та надішле до Міністерства закордонних справ перелік країн, громадянам яких Україна дозволить в’їзд з метою медичного туризму без необхідності оформлення віз.

Фото: прес-служба ЛОДА

У зустрічі взяли участь глава Офісу Президента Андрій Богдан, голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський, президент Української асоціації Медичного туризму Віолетта Янішевська, Голова організаційного комітету «Hestourex» під патронажем Президента Туреччини Емін Чакмак та інші, пише прес-служба ЛОДА.

«Львівщина має великий потенціал у різних напрямах розвитку медичного туризму: від пластичної хірургії і стоматології – до санаторного та реабілітаційного лікування. Ми мусимо говорити частіше про Україну в світі та звертати увагу іноземців на наші можливості. Середній чек іноземця в Україні на лікування складає у середньому 2 – 2,5 тисячі доларів. Чимало медичних  послуг  у нас коштують дешевше, не поступаючись якістю», – наголосив під час наради Маркіян Мальський.

Фото: прес-служба ЛОДА

Також, Президент Володимир Зеленський провів зустріч з новообраними від партії «Слуга народу» депутатами Верховної Ради в Трускавці (Львівська область), де вони проходять тижневе інтенсивне навчання від «Київської школи економіки», і попередив їх про неприпустимість пропуску пленарних засідань або «договорняків». Про це він повідомив журналістам, пише Главком.

«У нас дуже багато законопроектів. Ми хочемо, щоб вони розуміли, наскільки серйозна на них відповідальність. На них така відповідальність, що вони не мають права не ходити на роботу або телефонувати про щось домовлятися з кимось. Щоб вони про це навіть не думали, коли якісь чоловіки або жінки серйозні будуть їм телефонувати і щось пропонувати. Я не хочу і не буду впливати на партію, на Верховну Раду, але якщо до нас дійдуть такі чутки, то у нас буде дуже серйозна розмова з депутатами. Говорити вже не буде про що», - сказав він.

Зеленський також відповів, що поки не визначена дата його послання до Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України, оскільки ще не зрозуміло, коли почне роботу новий парламент.

Відеозапис наради Володимира Зеленського на Львівщині дивіться ТУТ.

Матеріал про те, як у Трускавці готувалися до приїзду Зеленського читайте ТУТ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: