Львівські прикордонники затримали двох турків, які хотіли нелегально потрапити до Польщі

67682290_1634466560017910_1828028442994540544_n
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Завдяки свідомим мешканцям прикордоння правоохоронці затримали двох іноземців які в обхід закону планували пішки перейти кордон.

Про появу незнайомців на околиці одного з прикордонних населених пунктів місцеві негайно повідомили прикордонників відділу "Краківець", інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Громадяни зазначили, що бачили двох чоловіків неслов'янської зовнішності, які прямували в бік кордону з Польщею.

Група реагування прикордонників, яка негайно вибула до місця виявлення ймовірних порушників, затримала розшукуваних за кілометр від державного кордону. Інформація підтвердилась – затриманими виявилися громадяни Туреччини, курдської національності віком 20 та 21 рік, з документами, що посвідчують особу.

За спробу порушення державного кордону України, вчинену групою осіб, іноземці будуть змушені заплатити штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, рішення у справі прийматиме суд.

Крім того, за порушення українського законодавства, прикордонники клопотатимуть перед судом про примусове повернення чоловіків до країни походження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: