На українсько-польському кордоні з'явиться додатковий пункт перетину кордону

98b01bb6e205cea960c287e5bb6c5567
Ілюстративне фото.

Від четверга до суботи з 9:00 до 18:00 на південному сході Польщі працюватиме додатковий пункт перетину кордону з Україною. Про це повідомляє «Польське радіо».

На польсько-українському кордоні поблизу сіл Волосате й Лубня на південному сході Польщі від найближчого четверга працюватиме додатковий прикордонний контроль.

«Про це повідомила речниця Бескидського відділу Прикордонної служби Ельжбєта Пікор. Ним можна буде користуватися включно до суботи. Прикордонний пункт пропуску буде працювати від четверга до суботи між 9.00 та 18.00, у межах перевалу Бескид поблизу гори Менчил», – повідомляє «Польське радіо».

«Перетинати кордон зможуть усі особи, незалежно від громадянства, на підставі документів, що дозволяють переходити кордон. Туристи зможуть перетнути кордон пішки та на велосипеді. Кожний мандрівник мусить пройти контроль польських та українських прикордонників і митників», –  зазначила майор Ельжбєта Пікор.

При собі громадяни держав ЄС повинні мати дійсний паспорт, а громадяни України, крім паспорта, також візу або документ, що дозволяє перетин кордону, або дозвіл у межах місцевого прикордонного руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: