Скільки нинішнього року надійшло скарг через мобільний додаток «1580 Львів»

1580lviv-2520d706995a2170743a3dd03259f35a

За перше півріччя 2019 року уже 4,5 тисячі львів’ян подали звернення до міської влади через мобільний додаток «1580 Львів» Гарячої лінії міста. Загалом за рік, відколи запрацював сервіс, звернення через додаток подали 7,2 тисяч містян.

Про це повідомили в ЛМР.

«Мобільний додаток Гарячої лінії міста — це ще один засіб, який ми розробили для мешканців Львова. Тепер, маючи в руках мобільний телефон, львів’янин цілодобово може скерувати місцевій владі свою заяву, пропозицію чи подяку, навіть не телефонуючи в кол-центр. Особливістю цього додатку є те, що заявник сам контролює своє звернення і має можливість особисто протягом семи днів підтвердити або не підтвердити виконання робіт», — розповіла Віра Фрис, керівник відділу «Гаряча лінія» міста Львова.

З її слів, той, хто встановить на своєму телефоні мобільний додаток «1580 Львів» та зареєструється в ньому, отримуватиме поточні повідомлення міських служб та комунальних підприємств про планові та аварійні роботи на мережах міста. Додаток інтегрований із базою даних «Гарячої лінії».

«Звернення кожного львів’янина сприймається максимально уважно і максимально активно береться в роботу. Тому просимо подавати інформацію на всі ті ресурси, які відкриті. Ми до кожного звернення маємо особливу увагу — це те саме, що ви б звертались до мера персонально. Якщо є якісь порушення, поломки — побачили, зазнимкували, скинули у Facebook чи зателефонували — і це одразу йде як доручення до виконання», — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

На «Гарячій лінії» міста Львова нагадують, що цілодобово та без модерації мешканець може надіслати звернення через мобільний додаток «1580 Львів», або ж зателефонувати на 15−80 (це можна зробити також з мобільного), чи залишити звернення на Facebook-сторінці «Гарячої лінії» міста Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: