У Львові судитимуть наркоторговців, які збували наркотики через «Telegram»

sud_5b11134825c57
Ілюстративне фото.

Організованій злочинній групі, яка займалось у Львові збутом наркотичних та психотропних речовин, загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомили сьогодні, 5 серпня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Як дізналися правоохоронці у ході слідства, 23-річний чоловік створив стійку організовану групу, яка діяла з березня 2018 до березня 2019 року. До її складу увійшла 26-річна уродженка Закарпатської області та 28-річний львів’янин, якому у незаконній діяльності допомагав 64-річний батько.

«Для обміну інформацією вони використовувала програмне забезпечення «Telegram». Рекламу ж наркоторговці розміщували на стінах львівських будинків.
Саме так зловмисники підшукували клієнтів. Торгували, переважно, особливо небезпечним наркотичним засобом «канабіс» та психотропною речовиною «амфетамін». Наркотики ховали у так званих «закладках» на території міста», – повідомили в обласній прокуратурі.

За процесуального керівництва прокуратури області завершено досудове розслідування стосовно чотирьох жителів Львівщини, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 306 (розміщення коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, у банках, а також використання таких доходів (коштів) з метою продовження незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, вчинене у великих розмірах), частиною 3 статті 307 КК України (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів та психотропних речовин, предметом якого були особливо небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини, вчинене повторно, організованою групою).

За вчинене лиходіям загрожує від дев’яти до 15 років позбавлення волі. Підготовче засідання у цій справі відбудеться цьогоріч у серпні в Галицькому районному суді Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: