10-місячного хлопчика, який перекинув на себе чайник з окропом, готують до операції

1559141349_58809
Ілюстративне фото.

За три дні небайдужі громадяни перерахували на порятунок хлопчика 161 тисячу гривень для 10-місячного хлопчика з опіками 30% тіла. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Уранці 5 серпня 10-місячний хлопчик з Жовківського району, що перекинув на себе гарячий чайник і якого 1 серпня госпіталізували до реанімації 8-ї міської клінічної лікарні, ще був у реанімації, але його стан суттєво поліпшився.

«Стан дитини поліпшився. Він був на штучній вентиляції легень, але зараз вже дихає самостійно. 5 серпня дитину з реанімації переводимо в опікове відділення, де вона продовжить лікування», - повідомив завідувач відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії Віктор Пижевський.

Завідувач опікового центру лікарні Василь Савчин розповів, що нині хлопчику зроблять першу операцію, закриють штучною шкірою обпечені ділянки тіла. Лікарі сподіваються, що це буде єдина операція, яку зроблять дитині, утім все залежатиме від того, як загоюватимуться рани. Усі необхідні ліки для лікування дитини є.

До порятунку хлопчика долучилося багато людей. За словами директора фонду «Крила надії» Наталії Ліпської, за три дні небайдужі громадяни перерахували на порятунок хлопчика 161 тис. грн.

Нагадаємо, 1 серпня до реанімаційного відділення 8-ї міської клінічної лікарні швидка доставила 10-місячного хлопчика з Жовківського району з глибокими опіками тіла. Дитина перекинула на себе гарячий чайник. За словами матері, син був у ходунках, дотягнувся до гарячого чайника і перекинув на себе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: