На Львівщині прикордонники затримали викрадача людини

news_20190806_104024_1565077224
Фото: ДПСУ.

Прикордонники затримали двох іноземців, одного – за викрадення людини, другого за крадіжку. Про це повідомили, сьогодні, в Держприкордонслужбі України.

Працівники Держприкордонслужби України затримали двох іноземців, які були у міжнародному розшуку. Одного з них, громадянина Білорусі, прикордонники виявили в пункті пропуску «Нові Яриловичі». Чоловік їхав автомобілем в Україну. Під час перевірки документів на нього спрацювала база даних Інтерполу. Він розшукувався у Польщі ще з 2017 року за крадіжку.

«Іншого іноземця, громадянина Молдови, затримали прикордонники Львівського загону на українсько-польському кордоні. Його зупинили сьогодні під час перевірки документів у пункті пропуску «Рава-Руська». 36-річний іноземець також прямував в Україну. Прикордонники з’ясували, що громадянина Молдови розшукують молдовські правоохоронні органи за вчинення кримінального злочину, а саме – за викрадення людини», – повідомили у ДПСУ.

Розшукуваних затримано та передано співробітникам Національної поліції для з’ясування усіх обставин правопорушень. Загалом спочатку року співробітники Держприкордонслужби реалізували понад 800 спрацювань бази даних Інтерполу стосовно осіб, які були у міжнародному розшуку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: