Про що говоритиме Зеленський на зустрічі з Ердоганом

ердоган зеленський

Президент України Володимир Зеленський перебуватиме з візитом у Туреччині 7-8 серпня.

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Зеленський у Туреччині проведе переговори з президентом Реджепом Таїпом Ердоганом, а також зустріч з представниками української та кримськотатарської громад. Крім того, український президент зустрінеться з Вселенським Патріархом Варфоломієм І.

Основними темами у переговорах президентів стануть культурні відносини, діаспорна співпраця, дипломатія і безпека, а також оборонна промисловість, - повідомляє медіапортал QHA.

До української делегації також увійшли — лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв та підприємець кримськотатарського походження Рустем Умєров.

«Нам сказали, що до делегації увійшли я і Рустем Умєров. 7 серпня ми виїжджаємо. Зі мною консультувалися - які проблеми, які питання зараз актуальні з Туреччиною. Я обговорював це з секретарем Ради національної безпеки і оборони Олександром Данилюком і представником Президента у Криму Антоном Кориневичем. Я знаю, що Зеленський проведе окремі зустрічі з Президентом Туреччини Реджепом Ердоганом, і разом з Ердоганом братиме участь у відкритті кримськотатарського центру в Анкарі», - поділився деталями майбутнього візиту Мустафа Джемілєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: