Священик зі Старосамбірщини зняв кліп-звернення до нової влади (відео)

preview_w698zc0
Фото: Ракурс.

Таку реакцію спричинило відтермінування ремонту дороги всупереч обіцянкам влади.

У березні священик УГКЦ Роман Гром  разом з кількома іншими мешканцями Старосамбірського району вже знімав сатиричний кліп про стан дороги Мшанець-Стрілки, щоби привернути увагу влади до необхідності її капітального ремонту. Йдеться про ділянку довжиною 15 км, якою користуються мешканці 11 сіл. Озвучили пісню кавером на пісню «Плакала» популярного українського гурту KAZKA. Кліп набрав 158 тисяч переглядів на Ютубі і зчинив суспільний резонанс. Вже через три дні після виходу відео Роман Кокотайло, керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку, пообіцяв відремонтувати частину цієї дороги до кінця 2019 року.

Всупереч цим заявам ремонт дороги Мшанець-Стрілки таки відклали через брак фінансування.

«На жаль, Старосамбірська районна рада та адміністрація подали інші пропозиції на фінансування. Ця дорога не увійшла в їхній перелік. Тому ми поки що чекаємо грошей з обласного бюджету, якщо таке буде», - пояснив Роман Кокотайло.

Мешканці Стрілок не забарилися із реакцією.

«Шок! Сенсація! Дотепер це не вдавалося нікому! Діти із Старосамбірщини дізналися те, про що вже 30 років не може здогадатися місцевий автодор: вони дізналися, з чого починається дорога…

Насправді робота автодору на жахливому відтинку «дороги» Лопушанка Хомина – Мшанець протягом усього часу незалежності України – це просто знущання над людьми», – написав Роман Гром у описі до відео на Фейсбуці.

https://www.facebook.com/HromRoman/videos/2199578910334243/?__tn__=%2CdCH-R-R&eid=ARDq0MT5ftDwLONgDzw9W0p3dWSezoR3H5faoyWrfDt_mrxUj-MxSFtqQbcKRLXKzFunYoEkwEwJAjAz&hc_ref=ARSz6fBbi1Th-ARjUBU42Vee8_dVWKbw1JY-yP7Nd6973Ci5HZnv0T2MSCYHcRVcFv8&fref=nf&hc_location=group

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: