У 80-й бригаді перевірили стан фізичної підготовки бійців (фото)

67765340_654447431726999_252626789484986368_n
Фото: 80-а бригада.

До перевірки залучались усі категорії військовослужбовців. Офіцери, прапорщики та сержанти виконували вправи на силу, спритність та витривалість: підтягування на поперечині й бігу, жінки складали комплексно-силові вправи.

Про це повідомляє прес-служба 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника фізичної підготовки і спорту військової частини лейтенанта Івана Вернигори, військовослужбовці продемонстрували високі результати за підсумками виконання всіх вправ.

«Хочу зазначити, що фізичне виховання та спорт є важливою складовою всебічної підготовки воїна-десантника. Адже фізично загартовані військовослужбовці легше можуть подолати усі виклики, які постають перед ними під час виконання службових завдань, в тому числі, і в районі проведення ООС. Фізичне виховання є невід’ємним атрибутом підготовки, а такі складові як фізична витривалість, сила та спритність часто стають не лише запорукою успішно виконаного бойового завдання, а й зберігають життя воїна. Для підтримання та покращення рівня фізичної підготовки особового складу у військовій частині постійно проводяться планові та додаткові заняття з фізичної підготовки», — повідомив лейтенант Іван Вернигора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: