У Львові затримали банду «клофелінників»

klofelin-vid-chogo-dopomagaye-instruktsiya-po-zastosuvannyu-tsina-vidguki-i-analogi
Ілюстративне фото.

25-річні громадяни Азербайджану й Грузії та 24-річна громадянка України ввели жінку в безпорадний стан, після чого її пограбували. Про це повідомили сьогодні, 6 серпня, в прокуратурі Києва.

За погодження Київської місцевої прокуратури №4 слідчими Дніпровського управління поліції в Києві оголошено підозру двом чоловікам та жінці, які на початку липня цього року пограбували 35-річну киянку, використовуючи сильнодіючі речовини.

«Перебуваючи в ресторані в Дніпровському районі Києва, вони побачили раніше їм незнайому жінку та вирішили її пограбувати. Для цього зловмисники пригостити останню алкогольним напоєм, у який непомітно додали сильнодіючі лікарські речовини, вживання яких вводить людину у безпорадний стан», – повідомили у прокуратурі.

«Після того, як потерпіла втратила свідомість, правопорушники заволоділи її майном, - мобільним телефоном, грошовими коштами у сумі 2500 гривень, годинником вартістю 10 тисяч гривень та документами. Крім того, останні побачили у потерпілої ключі від автомобіля. Тож, скориставшись її безпорадним станом, зловмисники заволоділи і ним», – розповіли також у прокуратурі.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів зловмисників затримали на території Львова. Ними виявилися 25-річний громадянин Азербайджану та двоє його спільників 25-річний громадянин Грузії та 24-річна громадянка України», – повідомили також у прокуратурі.

«Затриманим оголошено підозру за частиною 3 статті 289 та частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (незаконне заволодінні транспортним засобом, поєднаним із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілої, й розбій, вчиненого за попередньою змовою групою осіб) та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Перевіряється можлива причетність до вчинення вищевказаного кримінального правопорушення неповнолітньої особи», – поінформували також у прокуратурі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: