У Зеленського назвали дату першого засідання нової Ради

img_5005_id50001_650x410_650x410

На першому засіданні парламенту будуть озвучені нові призначення в Кабміні.

Представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус заявив, що перше засідання Верховної ради нового скликання відбудеться 3 вересня 2019 року. Про це він сказав у ході брифінгу, передає РБК-Україна.

Зокрема, за словами Геруса, деякі з нових призначень у Кабінеті міністрів будуть озвучені на першому засіданні парламенту, яке найімовірніше відбудеться уже 3 вересня.

Нагадаємо, раніше Герус повідомляв, що новий склад Кабінету міністрів буде сформований у перші дні роботи парламенту. Представник президента Володимира Зеленського в Кабміні заявляв, що перше засідання нової Ради буде на початку вересня.

Раніше, в Офісі президента розраховують, що Верховна рада дев'ятого скликання почне працювати вже на початку вересня.

Додамо також, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розповів, коли його уряд складе повноваження. За словами Гройсмана, його Кабмін виконуватиме обов'язки до формування нового уряду.

«Наш уряд, я як прем'єр-міністр, ми складемо свої повноваження перед новообраною Верховною Радою України на першому засіданні. Далі ми будемо виконувати обов'язки до формування нового уряду. Я сподіваюся, що це відбудеться досить швидко, і хотів би, щоб засідання першого парламенту теж відбулося досить швидко», - відзначав глава Кабінету міністрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: