«Disney» планує перезняти стрічку «Сам вдома»

сам вдома

Про це заявив Головний виконавчий директор студії Боб Айгер. Він також розповів про наміри перезапустити мультсеріал «Чіп і Дейл» та зняти рімейк стрічки «Ніч у музеї», - повідомляє BBC.

Подробиць про те, хто стане режисером фільму і хто виконає головні ролі, поки немає. Однак в компанії  переконують, що фільм матиме ті ж стандарти, що й оригінал.

Нові екранізації потрібні компанії «The Walt Disney Company» для майбутнього відеосервісу Disney+, що транслюватиме мультфільми та кінострічки в онлайні. Запуск сервісу запланований на 12 листопада 2019 року. Сервіс міститиме нові оригінальні фільми і телесеріали, включаючи контент від Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm, National Geographic та 20th Century Fox.

Фахівці передбачають, що Disney+ складе конкуренцію відеосервісу Netflix. В компанії у відповідь на  ці припущення відповіли, що не збираються занижувати цін, аби змагатися з Netflix. Як повідомляє Reuters, «The Walt Disney Company» вже визначила вартість абонемента: щомісячна передплата коштуватиме 13 доларів. Приблизно стільки ж коштує абонемент Netflix.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: