Львів'янина заарештували за крадіжки та зберігання боєприпасів з Донбасу

238429152
Ілюстративне фото.

Під час огляду працівники поліції виявили й вилучили у 39-річного львів’янина 18 боєприпасів. Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

У червні 2018 року під час проїзду в маршрутних таксі у Львові, скориставшись відсутністю стороннього нагляду, чоловік викрав гаманці потерпілих. У вересні 2018 року, під час оперативного відпрацювання території Залізничного вокзалу працівниками поліції при особистому огляді у зловмисника виявлено та вилучено 18 боєприпасів, які він придбав у Маріуполі й зберігав при собі без передбаченого на те законом дозволу.

«Також у вересні 2018 року лиходій, перебуваючи у приміщенні магазину «Близенько», намагався таємно викрасти пляшку віскі. Відтак, вироком Залізничного районного суду Львова чоловіка засуджено до реальної міри покарання – чотирьох років і трьох місяців позбавлення волі», – повідомили у прокуратурі.

До Залізничного районного суду Львова були скеровані для розгляду обвинувальні акти відносно 39-річного уродженця Львова, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 15, частиною 2 статті 185, (закінчений замах на таємне викрадення чужого майна, вчинений повторно), частиною 2 статті 185 (крадіжка, вчинена повторно) та частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: