На Львівщині канадські інструктори навчали спецпризначенців Нацгвардії шукати вибухівку (фото)

_DSC8920

На навчальному полігоні «Раковець» завершився другий етап п’ятиденних курсів з мінної безпеки, які проводили інструктори групи інженерної підготовки Об’єднаної оперативно-тактичної групи ЗС Канади в Україні (JTF-U).

Про це повідомили у Західному теруправління НГУ.

У навчаннях взяли участь нацгвардійці військових частин та окремого загону спеціального призначення Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

На практиці було відпрацьовано декілька сценаріїв. Головну увагу канадські колеги приділи пошуку вибухових пристроїв під час огляду автотранспортного засобу та  перевірці незнайомої будівлі.

«Це узагальнений курс з мінної безпеки, який радимо знати кожному військовому. Адаптуємо заняття до реалій, які відбуваються на сході України, приділяємо увагу пошуку мінних пасток в будь яких ситуаціях. Вразила підготовка гвардійців з окремого загону спеціального призначення. Відчувається підготовка та їхній досвід під час ведення бойових дій», - підсумував результати роботи канадський інструктор групи JTF-U майстер капрал Генрік Ґевремо-Меґі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: