На Львівщині судитимуть шахрая, який виманював у пенсіонерів гроші

Bi7YqwfGIEHhjk0t3PqE5ZKMuJQ1aadt

За скоєне 30-річного жителя Пустомитівського району можуть відправити за ґрати на три роки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Обвинувачений цьогоріч 15 травня, приїхавши у село Ралівка в Самбірському районі, здійснив телефонний дзвінок на стаціонарний телефон потерпілої – 75-річної місцевої жительки – і, назвавши себе її онуком, повідомив, що той скоїв дорожньо-транспортну пригоду, відтак, йому необхідно передати працівникам поліції грошові кошти в сумі три тисячі доларів, які шахрай у подальшому, одержавши згоду потерпілої, отримав.

«Крім цього, зловмисник 17 липня цього року, приїхавши у Самбір, зателефонував на стаціонарний телефон 80-річної місцевої жительки і представився заступником начальника поліції. Під час телефонної розмови повідомив про необхідність передати йому грошові кошти, щоб не притягати її онука до відповідальності за вчинену дорожньо-транспортну пригоду, на що потерпіла погодилась та передала три тисячі гривень і одну тисячу євро», - повідомили у прокуратурі.

Самбірською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно раніше судимого 30-річного жителя Пустомитівського району, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, за яке частина 2 статті 190 (шахрайство, вчинене повторно) КК України передбачає до трьох років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: